50% OP ALLE ONLINE TRAININGEN! PINK WEEK DUURT NOG:
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Privé Trainingen

Afgestemd op jouw individuele behoeften

Kies jouw exclusieve Privé Training

Heb je vragen over de PINK Privé Trainingen?

Jouw PINK Waxing Trainer staat uitsluitend tot jouw beschikking bij een privé training, zij kan al jouw vragen beantwoorden en je gedetailleerde feedback geven. De inhoud van jouw training bepaal je zelf, naar jouw wensen. Op deze manier kunnen jouw behoeften en jouw kennisniveau individueel worden aangepakt.
Een Video Privé Training is geschikt voor professionals, geavanceerde en ook beginners die hun waxkennis willen opbouwen of verdiepen in directe online-uitwisseling met een PINK Waxing Trainer. De inhoud van deze training is individueel aangepast aan jouw behoeften en ervaring. Alle vragen over waxen kunnen worden gestelt en indien gewenst worden ook praktische oefeningen op sjablonen uitgevoerd.
Een Waxing Center Privé Training is geschikt voor diegenen die hun waxkennis willen opbouwen of verdiepen onder leiding van een ervaren PINK Waxing Trainer in een professionele werkomgeving van een volledig uitgerust PINK Waxing Academy Center. Of je nu beginner of professional bent, de inhoud van deze training is individueel afgestemd op jouw kennis. Alle vragen over waxen kunnen worden gesteld en uitgebreide praktische oefeningen worden uitgevoerd, waaronder waxen op het model.

Een Inhouse Waxing Training is geschikt voor gevestigde waxsalons en voor beginners die hun schoonheidsbedrijf willen opbouwen of aanvullen met waxbehandelingen. De inhoud van deze training wordt individueel aangepast aan de behoeften en eerdere ervaring van jou en jouw team.

De implementatie in jouw eigen salon biedt de waardevolle mogelijkheid om jouw processen rechtstreeks in jouw dagelijkse werkomgeving te optimaliseren en de efficiëntie en de kosteneffectiviteit van jouw waxendiensten te verbeteren. Alle vragen over waxen kunnen worden gesteld en uitgebreide praktische oefeningen worden uitgevoerd, waaronder waxen op het model.

De Waxing Center Privé Training vindt plaats in een PINK Waxing Academy naar keuze. Bij de Inhouse Waxing Training komt de PINK Waxing Trainer rechtstreeks in jouw salon en traint daar jou en jouw team.

Wil je van de besten leren?

Onze Waxing Trainers houden ervan al jouw vragen te beantwoorden!

Wat onze deelnemers zeggen

Maak een terugbelafspraak

  • Vul gewoon het formulier in. We zullen je snel terugbellen.

  • Ik accepteer het privacybeleid van PINK Cosmetics en ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens, inclusief telefonisch contact opnemen bij vragen of voor advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je de laatste "Waxing Secrets" ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ik accepteer het privacybeleid van PINK Cosmetics en ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens, inclusief telefonisch contact opnemen bij vragen of voor advies.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we jou helpen?

Koop meer,
bespaar meer!

Verzeker de exclusieve PINK beursaanbieding* bij BEAUTY DÜSSELDORF t/m 27 maart 2024 OP LOCATIE & ONLINE.

*Kan niet worden gecombineerd met sets, andere kortingsacties en vouchers.