PINK Waxing Academy - Leer van de beste!

Groeps Trainingen

Praktijkgerichte trainingen voor professionals en beginners met maximaal 4 deelnemers

Welke groepstraining wil jij bezoeken?

Heb je vragen over de groepstrainingen bij de PINK Waxing Academy?

Onze trainingen zijn geschikt voor zowel professionals als beginners. Ben je een wimper specialist, kapper of visagist en wil je haarverwijdering in het gezicht leren? Dan is de Perfect Face Training precies goed voor jou. Voor iedereen die haarverwijdering in het gezicht bij mannen aanbiedt, is de Barber Waxing Training geschikt.

Als je ook het waxen van de oksels en grote lichaamsoppervlakken wilt leren, is de body Basics Training optimaal. Als je haarverwijdering van het hele lichaam inclusief intieme zone wilt aanbieden, kun je het beste onze Full Body Training boeken.

In Brazilian Bikini Training leer je de zachte en grondige ontharing van de vrouwelijke intieme zone. Voorwaarde voor beginners is dat je eerst de deelname Body Basics Training of de Perfect Face Training moet hebben gedaan om de benodigde basisbeginselen te leren.

De waxbehandelingen worden normaal gesproken uitgevoerd op de trainingsdeelnemers zelf – maar je bent van harte welkom om in plaats daarvan een model mee te nemen.
Je bent van harte welkom om je na de trainingen gelijk te laten adviseren door jouw trainer, welke producten het beste passen in jouw salon en rechtstreeks bestellen. De goederen worden dan handig naar jouw huis gestuurd – Bij een bestelwaarde vanaf €100 excl btw. wordt het dan gratis verzonden. Een directe ontvangst van de goederen is niet mogelijk.
Deelname aan de training is mogelijk voor al diegenen die zijn opgeleid in het schoonheidsgebied, of van plan om professionele waxbehandelingen aan te bieden.
Hier vindt je antwoorden op andere veelgestelde vragen.

Meer over onze nederlandse PINK Waxing Academy

Onze Waxing Academy in Meppel staat onder leiding van schoonheidsspecialiste en PINK Waxing Expert Chantal Tebberman.

Over mij

Ik woon met mijn gezin aan de rand van Meppel en ik ben trainer voor PINK Cosmetics. De PINK Waxing Academy heb ik in mijn huis, net als mijn eigen salon en trainingscentrum. Daarnaast geef ik al meer dan 18 jaar les bij de opleiding schoonheidsverzorging van Landstede in Zwolle.

Mijn ervaring met ontharen

In 2000 heb ik de opleiding schoonheidsverzorging afgerond bij Landstede in Zwolle. Ik ben volledig opgeleid en kan verschillende behandelingen uitvoeren. Haarverwijdering van het gezicht en lichaam met behulp van verschillende technieken vormde een groot deel van de opleiding.

Mijn start bij PINK

Nadat ik PINK op de beurs in Utrecht heb leren kennen, heb ik samen met mijn studenten de verschillende waxsoorten uitgebreid getest. We waren allemaal heel enthousiast! Ik besloot toen om niet alleen mijn eigen studio te heropenen en waxen aan te bieden met PINK, maar ook om training te geven. Mijn doel is om PINK in Nederland even bekend en succesvol te maken als in Duitsland, omdat ik het concept volledig steun!

Waarom ik PINK zo geweldig vind

Ik ben dol op van de innovatieve PINK-waxtechnieken en de hoge kwaliteit van de wax! Het feit dat haren vanaf 1 mm zo grondig kunnen worden verwijderd is echt geweldig en ook super praktisch voor onze klanten. Het is ook indrukwekkend hoe zacht de producten voor de huid zijn.
Adres

PINK Waxing Academy
Berggiersweg 14
7951 KC Staphorst / Meppel-Zuid

Als je met de auto komt

Gratis parkeren op straat in het weekend

Als je met het OV komt

Bushalte “de Stouwe” is ca. 10 min. lopen (lijn 40 vanaf het centraal station)

Wil je van de besten leren?

Onze Waxing Trainers houden ervan al jouw vragen te beantwoorden!

Wat onze deelnemers zeggen

Maak een terugbelafspraak

  • Vul gewoon het formulier in. We zullen je snel terugbellen.

  • Ik accepteer het privacybeleid van PINK Cosmetics en ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens, inclusief telefonisch contact opnemen bij vragen of voor advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je de laatste "Waxing Secrets" ontvangen?

Naam*
Einwilligung*

Ik accepteer het privacybeleid van PINK Cosmetics en ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens, inclusief telefonisch contact opnemen bij vragen of voor advies.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.