50% OP ALLE ONLINE TRAININGEN! PINK WEEK DUURT NOG:
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Oksel Waxen | Online Cursus

Leer stap voor stap hoe je de oksels voorzichtig en grondig onthaart met Next Generation Wax.

In deze cursus leer je de oksels van jouw klanten snel, voorzichtig en grondig te ontharen met behulp van de innovatieve PINK 1 mm Wax Techniek. Ook de bijbehorende voor- en nabehandeling van de huid wordt uitgebreid toegelicht.

 • Met behulp van oefensjablonen kun je eerst de aanbrengtechniek oefenen en vervolgens alle details over waxen op de klant leren met behulp van gedetailleerde praktijkvideo’s.
 • Ontdek hoe je jouw werkplek optimaal inricht, leer hoe je jouw klanten professioneel adviseert en welke hygiëneregels in acht moeten worden genomen.
 • Je kunt veel insider-tips verwachten van de PINK Waxing Experts voor je dagelijkse werkzaamheden, evenals gratis feedback over je waxstroken.
 • In een quiz kun je de inhoud die je hebt geleerd controleren en eigen maken. Na het voltooien van deze cursus ontvang je een professioneel ontworpen certificaat van deelname voor je salon om te downloaden.

Je hebt op elk moment toegang tot de online cursus gedurende 6 maanden na aankoop. Zo kun je jouw kennis ook na het voltooien van de cursus controleren en belangrijke punten opzoeken of eigen maken.

Trainingsduur: tot 2 uur

+9 enrolled
Niet ingeschreven
€ 49 excl. BTW

Cursus Includes

 • 8 Lessen
 • 20 Onderwerpen
 • 1 Quiz
 • Cursus Certificate

Waarderingen en reviews

5.0
Gem. waardering
4 Waardering(en)
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Wat is jouw ervaring? We zouden het graag willen weten!
Daisy Newby
Geplaatst 2 jaar geleden
Zeer tevreden!

Hele leerzame en duidelijke online training! Elke stap wordt heel duidelijk uitgelegd d.m.v. filmpjes en tekst. Ook zijn alle stappen, oefenbladen en hygiëne protocollen te downloaden om ze vervolgens uit te printen. Zeer tevreden!

×
Preview Image
Nancy van den Brand
Geplaatst 2 jaar geleden
Zeer tevreden

Fijn om stap voor stap de uitleg te krijgen. Ook de uitleg over het verschil in handschoenen. De video's zorgen voor nog meer duidelijkheid. Wellnance Aromatherapie

×
Preview Image
Alie
Geplaatst 2 jaar geleden
Cursus gedaan

Heel leerzaam en goede hulp Zou het iedereen aanraden.

×
Preview Image
TanjaRood
Geplaatst 2 jaar geleden
perfect oksels waxen

Als ervaren waxer heb ik nog veel geleerd van de online training oksels waxen. de uitleg is duidelijk net als de filmpjes. het is een fijne manier om de puntjes weer op de i te zetten. ook wordt er meer uitleg gegeven over de overige pink wax producten waardoor je deze beter in kan zetten in de behandeling en de behandeling prettiger word voor de client. gr Tanja Rood All over beauty

×
Preview Image
Show more reviews
Wat is jouw ervaring? We zouden het graag willen weten!

Maak een terugbelafspraak

 • Vul gewoon het formulier in. We zullen je snel terugbellen.

 • Ik accepteer het privacybeleid van PINK Cosmetics en ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens, inclusief telefonisch contact opnemen bij vragen of voor advies.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je de laatste "Waxing Secrets" ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ik accepteer het privacybeleid van PINK Cosmetics en ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens, inclusief telefonisch contact opnemen bij vragen of voor advies.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we jou helpen?