50% OP ALLE ONLINE TRAININGEN! PINK WEEK DUURT NOG:
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

PINK Waxing Academy België

Praktijkgerichte trainingen voor professionals en beginners met maximaal 4 deelnemers

Meer over onze belgische PINK Waxing Academy

Onze PINK Waxing Academy in Brussels staat onder leiding van schoonheidsspecialiste en PINK Waxing Expert Tessa Verschoren

Over mij

Hallo mijn naam is Tessa, ik ben 42 jaar jong en woon met mijn 19 jarige zoon in Keerbergen. Mijn passie is alles wat met beauty & schoonheid te maken heeft en ik heb dan ook mijn beroep omgezet in het uitbaten van een groothandel waar wij werken met de beste merken die er op de markt zijn. In het opleidingscentrum verzorgen wij de scholingen van starters en gevorderde is de beautysector.

Mijn ervaring met ontharen

In 1998 heb ik mijn opleiding schoonheidsspecialiste afgerond, ik heb in verschillende instituten ervaring opgedaan om vervolgens in 2003 mijn eigen zaak te starten. Ontharen was een dagelijkse bezigheid in het salon. De technieken die bij PINK Cosmetics toegepast worden sluiten naar mijn idee het meest aan op de huidige markt. Ik ben door PINK Cosmetics volledig opgeleid om de technieken aan te leren aan onze klanten om zo op een makkelijke en efficiënte manier in de praktijk een heel breed publiek aan tevreden klanten te genereren.

Mijn start bij PINK

Als schoonheidsspecialiste leert mijn ervaring wat in het behandelen de positieve punten en de minpunten zijn, daarom ben ik op zoek gegaan naar een merk met een assortiment aan producten die de meeste van deze minpunten wegneemt waarbij ik zo terecht gekomen ben bij PINK Cosmetics. vervolgens hebben we de producten getest en werd het meteen duidelijk dat de producten van topkwaliteit zijn. Ik sta volledig achter de technieken en producten van PINK Cosmetics en ben dan ook heel enthousiast om ieder van jullie de waxingtechnieken aan te leren!

Waarom ik PINK zo geweldig vind

Wat mij het meest verraste is de mildheid voor de huid, zachte en huidvriendelijke producten die ook nog eens zeer aangenaam zijn van geur. De Next Gen Wax verwijderd haren vanaf 1MM, wat ook zeer uniek is! Zeer makkelijk in gebruik en een aanrader voor iedere salon die zowel prijs, kwaliteit & service hoog in het vaandel dragen.
Adres

PINK Waxing Academy
c/o Creon On Nails
Kalkoven 16
1820 Melsbroek

Als je met de auto komt

Gratis parkeren op onze privé parking

Als je met het OV komt

Bushalte “Melsbroek Groeneveld” is op 5 min. lopen

Wil je van de besten leren?

Onze Waxing Trainers houden ervan al jouw vragen te beantwoorden!

Wat onze deelnemers zeggen

Maak een terugbelafspraak

  • Vul gewoon het formulier in. We zullen je snel terugbellen.

  • Ik accepteer het privacybeleid van PINK Cosmetics en ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens, inclusief telefonisch contact opnemen bij vragen of voor advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je de laatste "Waxing Secrets" ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Ik accepteer het privacybeleid van PINK Cosmetics en ik ga akkoord met het gebruik van mijn persoonlijke gegevens, inclusief telefonisch contact opnemen bij vragen of voor advies.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.